Poate cel mai asteptat eveniment al anului pentru noi, cei din VTM, se va intampla in perioada 06-08 mai, in locatia atat de draga si de cunoscuta noua, Padina Ursului, Fundatica.

drs-7Vom lasa in urma, pentru cateva zile, toate grijile si problemele biroului, vom uita ca suntem contabili, consultanti sau avocati. Vom intra in pensiunea inconjurata de munti si ne vom juca, ne vom intrece si vom incerca sa fim cei mai buni.

Vor fi trei zile pline de energie, de chef de viata si distractie. Cei veniti anul acesta in echipa VTM se vor indoi, poate, de ceea ce scriu aici. Vor spune ca exista teambuilduing-uri peste tot, in orice firma mai mare si ca totul este sec si fortat. Da, adevarat, dar noi nu suntem asa.

Nu este cazul sa povestesc eu aici cat de departe de realitate pot fi cei care se indoiesc. Ii voi lasa doar sa se convinga singuri. Acele trei zile de la Fundatica vor fi de neuitat.

img_0636

Si anul acesta vom avea concursurile noastre, inspirate de ceea ce noi vom dori sa facem. Primul astfel de concurs este deja in desfasurare.

Ati fost rugati sa trimiteti ideile voastre pentru inca un teambuilding de exceptie pe adresa office@vtm.ro. Aceste idei vor fi postate pe sait si pe serverul VTM astfel incat sa fie votate primele trei. Castigatorii vor fi prdsc001392emiati considerabil.

Ne vom reintalni aici, unde vom detalia cele trei idei castigatoare, vom discuta cu cei care le-au gandit si vom comenta impreuna ce este de facut pentru ca totul sa fie perfect. Asa cum a fost de fiecare data.

SUCCES!

 drs-10

NO COMMENTS